• PRO TV
  • Ce le inspira si cum ne vor inspira pe noi, weekend de weekend, aflam de la Irina si Andressa

Ce le inspira si cum ne vor inspira pe noi, weekend de weekend, aflam de la Irina si Andressa

Ce le inspira si cum ne vor inspira pe noi, weekend de weekend, aflam de la Irina si Andressa

Fetele de la Inspiratie de weekend au raspuns la cateva intrebari:

(Andressa) Andreea Retea


1. Care este stilul tau de viata? Cum l-ai putea defini?

Eu am un stil de viata activ, conectat la viata urbana din Bucuresti. Atunci cand nu ma joc cu fetita mea, acasa sau in parc, imi place sa fac sport, fitness si pilates, in mod special, desi de ani de zile nu reusesc sa fac mari progrese la capitolul anduranta! Incerc insa sa ma mentin in forma. Merg la cinema si la cinemateca, teatru, expozitii de arta urbana si petreceri. Ador sa iau brunch-ul in oras si testez mereu restaurantele nou aparute. De ceva timp incerc sa petrec macar doua weekend-uri pe luna in afara orasului: am mers in drumetii pe munte, sentimentul cand ajungi in varf este nepretuit, si am luat lectii de ski. 

2. Esti dependenta de tehnologie?

Cred ca da, am o aplicatie pentru cam orice, inclusiv pentru a controla termostatul. Am invatat sa gatesc dupa retete video de pe Youtube. Dar am multe zile in care nu simt nevoia sa postez nimic sau sa vad un newsfeed. 

3. Cate zile poti sta departe de telefon?

Sa zicem doua-trei. 

4. Ce va doriti sa transmiteti publicului prin intermediul emisiunii Inspiratia de Weekend?

Ca viata nu trebuie sa fie plictisitoare, ca daca iesi un pic din bula ta, poti afla multe lucruri interesante si poti invata sa faci lucruri noi. 

5. Ce invitati o sa aveti in emisiune?

Invitatii nostri sunt oameni priceputi si interesanti, oameni care produc continut care poate fi util si altora. Multi au un brand cunoscut in online, ii putem denumi influenceri, dar cred ca numitorul comun al invitatilor este ca pot prezenta informatii care te fac sa te gandesti ca ai putea si tu sa incerci ceva nou, sa mergi in vacanta unde nu ai mai fost, sa iti imbunatatesti viata intr-un fel. 

6. Care este tonul emisiunii?

E o emisiune foarte optimista, perfecta pentru un brunch, o cafea bauta intr-o dimineata, de urmarit poate si cu telefonul in mana, in timp ce cauti pe net invitatii din emisiune.  

7. Pe tine ce te inspira?

Oamenii din jurul meu, locurile pe care le vizitez si cartile pe care le citesc. 

8. Care sunt oamenii care te inspira?

Am multe modele, majoritatea feminine, persoane self-made, care au reusit sa faca ce si-au propus chiar daca multi au incercat sa le descurajeze. Unii dintre acesti oameni vor aparea si in emisiune. 

Irina Fodor

1. Care este stilul tau de viata? Cum l-ai putea defini?

Mie imi place sa merg pe clasic. Ca tot omul, incerc sa am mai mult timp pentru mine si nu imi iese, incerc sa mananc mai sanatos si nu imi iese, incerc sa plec mai des in vacante si nu imi iese.

2. Esti dependenta de tehnologie?

Nu neaparat, dar ma folosesc de ea cat pot de mult ca sa imi fac viata mai usoara. Nu as mai sta la coada sa platesc facturi, de exemplu, pentru nimic in lume, din moment ce pot face asta de pe telefon.

3. Cate zile poti sta departe de telefon?

Pai, daca nu am facturi de platit... multe. :)) Sincer, cateodata chiar simt nevoia sa ma detasez. Meseria mea este si despre a comunica mult cu oamenii, asa ca vorbesc la telefon ore bune din zi. Uneori, vreau sa nu se mai intample asta si sa nu mai primesc mail-uri si mesaje incontinuu, asa ca gasesc solutii. Ultima data am fost in vacanta intr-un loc fara semnal. Urmatoarea vacanta e deja platita si o sa fie tot intr-un loc fara semnal. 

4. Ce va doriti sa transmiteti publicului prin intermediul emisiunii?

Ca timpul liber poate fi petrecut in moduri pline de creativitate, ca niciodata nu e prea tarziu sa invatam lucruri noi si sa ne descoperim placeri si pasiuni de care n-aveam habar, ca vacantele nu trebuie sa fie neaparat scumpe ca sa fie extraordinare si ca, in general, lucrurile pe care le admiram la altii pot fi la indemana tuturor daca avem un ghid avizat in domeniu care sa ne „vanda” mici ponturi. Iar noi asta facem: gasim ghizi si „furam” informatii pe care le oferim celor din fata televizoarelor, in speranta ca le putem face viata mai usoara si mai frumoasa.

5. Ce invitati o sa aveti in emisiune?

Avem oameni pasionati, in primul rand. Tot ce prezinta ei in materialele filmate pentru noi, prezinta cu placere, iar asta se va simti acasa, sunt convinsa. Fie ca e vorba de sfaturi de parenting, de trucuri in bucatarie, in casa sau in gradina, de solutii pentru cele mai frumoase vacante cu buget redus, informatiile vin de la oameni care fac asta zi de zi, care au testat si verificat deja lucrurile despre care vorbesc.

6. Care este tonul emisiunii?

Prietenos, vesel si relaxat, asa cum pica tocmai bine intr-o zi de duminica.

7. Pe tine ce te inspira?

Tot ce ma inconjoara ma inspira: natura, oamenii. Un eveniment din viata mea sau o intamplare din viata unui prieten, ceva ce am auzit in metrou sau ceva ce am citit. Sunt nativ o culegatoare de povesti, asa ca orice experienta a mea sau a celor din jurul meu imi poate servi drept inspiratie.

8. Care sunt oamenii care te inspira?

Ma inspira parintii mei, sotul meu, copilul, prietenii mei, toti cei care fac parte din viata mea reprezinta inspiratie pentru mine. In rest, aproape zilnic gasesc, in mediul online si offline, oameni pe care sa ii admir, catre care sa ridic ochii si sa spun: „Wow, ce tare! Hai ca putem!”

Emisiunea Inspiratia de Weekend poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 11:00 pe PROTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni