Cheesecake - fara coacere

29 Aprilie 2018, 11:30

Ingrediente

Biscuiti digestivi: 400 g

Unt: 150 g

Crema de branza: 600 g

Zahar (pudra): 150 g

Iaurt (grecesc): 300 g

Gelatina (pudra sau foi): 10 g

 

Decor

Smantana pentru frisca: 200 ml

Zahar: o lingura

Ornamente de ciocolata

SAU

Ciocolata

Fructe proaspete

SAU

Sos de zmeura: 150 g

 

Mod de preparare

Se maruntesc biscuitii si se adauga untul topit. Cu amestecul obtinut rezultat, se tapeaza baza unei forme de tort (cu diametrul de 20-22 cm) si se lasa la racit.

Se pregateste gelatina dupa indicatiile de pe pachet. Intr-un bol se amesteca crema de branza, iaurtul si zaharul pudra (gelatina se adauga cand crema ajunge la temperatura camerei). Compozitia se adauga in forma cu baza de biscuit, urmand sa lasam preparatul pentru 4-5 ore la frigider.
 

Pofta Buna!

Relationate